Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Taken 2 (2012)

Taken 2

Година: 2012
Оригинален наслов: Taken 2
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 20 мин.
Главни улоги: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, See full cast & crew
Оценка: 4

Taken 2 – продолжените поради продолжение. Филм направен колку да не се биде без ич. Разочарува и потфрла од почеток до крај.

Зашто да се гледа:

  1. Се се случува низ живописниот и егзотичен Истанбул.
  2. Maggie Grace

Зашто да НЕ се гледа:

  1. Катастрофална приказна со повеќе дупки од швајцарско сирење. Многу нелогични, глупави и апсолутно невозможни моменти кои граничат со комичност.
  2. Раде Шербеџија како главен на албанска мафија (facepalm!!).
  3. Акцијата е тотално под просек.

 

2 јавувања до “Taken 2 (2012)”

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.