Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Dredd (2012)

 Dredd 2012Dredd 2012

IMDb

Dredd - Судијата се врати! 2012 не почести со проделжението за судијата Dredd и едно негово поинакво прикажување од она последното кое верувам на многу им е добро познато (мислам на она со Stalone во главна улога).

Зашто да се гледа:

  1. Затоа што е одлична акција.
  2. Има интересна приказна која изненадува бидејќи на прв поглед и не изгледа уверливо.
  3. Поради Lena Headey како Мама
  4. Поради Karl Urban како Dredd и начинот на кој (не) е претставен самиот лик.
  5. Бидејќи се ретки sci-fi акциите денешно време
  6. Сепак, станува збор за DREDD. Тоа е доволна причина сама по себе.

Зашто да НЕ се гледа:

  1. Затоа што е акција без многу смисла и без некоја голема филозфија. Со други зборави поради истата причина поради која не би гледале и која било друга sci-fi акција.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.