Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Project X (2012)

Година: 2012
Оригинален наслов: Project X
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 88 мин.
Главни улоги: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, See full cast & crew
Оценка: 6

Ваша оценка: 

Project X е тинејџерскиот Hangover. Филм за забава по повод полнолетство на еден од тројца другари. Но кога најлудиот од нив ќе ја прати поканата на Facebook, мејлинг листи, Craigslist и други вирални медиуми, работите ќе излезат малку од контрола…. малку… 5000 гости малку. А планирани едвај 50. Алкохол, дрога, музика и голи жени. Кога ќе се погледне како целина наликува на HipHop музички спот. Нема што друго да се каже за филмов. Глумата е неважна, приказната е минимална, поента нем0, хуморот е катастрофа. Многу наликува на животот на еден просечен тинејџер во америка.

Гледајте на сопствен ризик. Ако се решите да го пуштите ве очекуваат 90 минути чисти баханалии без престан.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.