Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Дивјаци на Oliver Stone

Дивјаци (Savages) е најновата акција на Oliver Stone. Kога тој последен пат режираше во жанрот го добивме ултра и бесмислено насилниот Natural Born Killers. Овој пат изгледа дека насилството повторно ќе игра главна улога во Дивјаци кој раскажува за борба помеѓу нарко картелите во Калифорнија и Мексико. Работен е според роман на Don Winslow а во него се појавува пола холивуд и дел од Мексико: Blake Lively, Taylor Kitsch, Aaron Johnson, Benicio Del Toro, John Travolta, Demián Bichir, Salma Hayek, Emile Hirsch… мислам дека се доволни.

Уживајте во трејлерот кој најавува вистински ролеркостер од филм. Премиерата е на 06.07.2012.

дивјаци

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.