Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Safe House (2012)

Година: 2012
Оригинален наслов: Safe House
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 115 мин.
Главни улоги: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Robert Patrick, See full cast & crew
Оценка: 8

Ваша оценка: 

Конечно филм на кој вреди да се потрошат 2 саата. Филмов е навистина добар. Training day добар! И не го спомнувам тој филм случајно но сосема оправдано. Safehouse наликува доста на него. Denzel Washington како постар и поискусен агент и наспроти него неискусен почетник, овој пат Ryan Reynolds. Двајцата втурнати во вртлог од напнатост, интриги и акција. Сепак, целокупниот тим околу филмов се погрижил сличностите да останат (само) на тоа. Поинаква е приказната, локацијата(ЈАР), поентата и самата разврска. Ги задржале само основните работи што еден трилер го прават добар: заплет, неизвесност, напнатост, уверливи актери и добар крај.

Reynolds е повторно многу солиден! Уште еден во неговата палета различни и добро одглумени ликови.

Нема поента да се трошат повеќе зборови. Гледајте го филмот. Нема да зажалите.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.