Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

This Means War (2012)

Година: 2012
Оригинален наслов: This Means War
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 97 мин.
Главни улоги: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, See full cast & crew
Оценка: 1

Мизерно лош фестивал на сини очи и клишеа! Потрошен талент и пари за продукција на приказна која нема поента. Ми текнува на еден куп филмови од старата, црно-бела продукција на Холивуд и е навистина жално кога ќе се погледне на што се има сето тоа сведено. Еволуцијата божем требаше да носи подобрување а не уназадување.

Нема да трошам повеќе зборови на филм кој нема ни глума ни приказна ни пак е посебно нешто забавен. Само ќе кажам дека ако сакав да гледам како глупи цури завршуваат со морони или жени кои им се враќаат на поранешните сопрузи само затоа тие нашле многу поатрактивна работа во меѓувреме , ќе прошетав низ град.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.