Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

The Cabin in the Woods

Година: 2012
Оригинален наслов: The Cabin in the Woods
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 95 мин.
Главни улоги: Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, See full cast & crew
Оценка: ??

У ште една колиба, во уште една шума и уште една многу позната премиса за уште еден холивудски хорор. Но критиките од малкуте што го имаат видено се доста добри. Некои дури одат до таму и велат дека ова ќе биде најдобриот хорор оваа година. Можно е да измислиле нешто ново? Од трејлерот се наговестува нешто такво. Останува да ја чекаме премиерата на 13ти април. The Cabin in the Woods е дефинитивни најжешкиот наслов што доаѓа во неделата која претстои.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.