Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Alcatraz – Нова серија за затворот Алкатраз

Година: TV Series 2012
Оригинален наслов: Alcatraz
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 60 мин.
Главни улоги: Sarah Jones, Jorge Garcia, Jonny Coyne, See full cast & crew
Оценка: 8

Од извонредниот ум на J.J. Abrams ( никако да не се меша со македонскиот Џеј.Џеј. ) доаѓа уште една одлична серија. Alcatraz ни покажува алтернативна вистина за она што навистина се има случено со светски познатиот затвор. Серијата обединува елементи на мистерија и научна фантастика (Fringe+Lost) и како што е организирано дејствието има потенцијал за многу епизоди. Од главните актери секако дека ќе ги препознаете Jorge Garcia (Hurley од Lost) и далеку попознатиот и докажан Sam Neill.

До сега има 5 епизоди и на tv.com ниедна од нив нема оценка под 8.0 што е доста солиден старт. За сите оние што бараат да се навлечат на нова мистерија после Lost мислам дека ова ќе биде вистинскиот избор.

 

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.