Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

The Grey

Година: 2011
Оригинален наслов: The Grey
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 20 мин.
Главни улоги: Liam Neeson, Dermot Mulroney, Frank Grillo, See full cast & crew
Оценка: ??

На 27ми јануари американците ќе ја видат премиерата на најновиот филм на Liam Neeson. Приказната е за тим на работници на нафтена платформа чиј авион се руши среде Алјаска и за нивната борба против природата при очајните обиди да преживеат.

Чудна е приказната како избор на режисерот  Joe Carnahan. Тој вообичаено прави филмови кои се тешки на акции а многу лесни на смисла (The A-Team, Smokin’ Aces и Blood, Guts, Bullets and Octane) а ова баш би требало да донесе некоја подлабока порака. Се надевам дека талентот на Neeson ќе успее да го извади филмов на прав пат и дека ова нема да биде уште една левтерна акција.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.