Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Добитници на Златен Глобус 2012

На 15ти јануари беше одржано 69тото доделување на наградите Златен Глобус кои традиционално се доделуваат од Здружението на странски новинари кое брои 93 члена. Како по обичај овие награди се вовед во оскарите и ги најавуваат можните добитници на најпосакуваните златни статуетки.

Од оние кои не се подоле наведени мора да се спомне наградата за најдобро сценарио кое му припадна на Woody Allen за прекрасниот Midnight in Paris. Ветараните George Clooney и Meryl Streep се закитија со глумечките награди и секако браво за нив. Единствено може да му е криво на Leonardo DiCaprio што не доби награда за J. Edgar но ништо чудо да се направи компензација со оскарот.

Останува само уште да ги погледнете трејлерите и да ги очекувате филмовите да дојдат во нашите кино сали. Секако не смеете да го пропуштите воведниот монолог на лудиот Ricky Gervais!

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.