Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Arthur Christmas

Година: 2011
Оригинален наслов: Arthur Christmas
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 97 мин.
Главни улоги: James McAvoy, Jim Broadbent, Bill Nighy, See full cast & crew
Оценка: ??

На 23 ноември излегуваат навистина огромен број на филмови. Еден од нив е и божиќната приказна Arthur Christmas. Во неа се работи за синот на Дедо Мраз кој ќе ја искористи целата Божиќна „машинерија“ на татко му за да исполни една сопствена, благородна мисија. Се чини дека ова со право ќе биде главниот носител на божиќната програма оваа година. Arthur Christmas нуди поинаков поглед кон светот на Дедо Мраз и истиот го претставува на многу смешен и интересен начин.

 

 

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.