Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

My Week with Marilyn

Година: 2011
Оригинален наслов: My Week with Marilyn
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 99 мин.
Главни улоги: Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, See full cast & crew
Оценка: ??

Приказна за случувањата помеѓу Marilyn Monroe и Colin Clark во текот на недела дена во Англија. Токму неделата која фали од дневникот на Aurthur Miller, тогашниот сопруг на Marilyn. Ако сте нејзин обожавател или во најмала мера, обоќавател на тој период од филмската индустрија во Холивуд, ова е филм што секако би требало да го погледнете.

Премиерата е на 23.11.2011.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.