Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

11-11-11

Година: 2011
Оригинален наслов: 11-11-11
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: мин.
Главни улоги: Timothy Gibbs, Michael Landes, Brendan Price, See full cast & crew
Оценка: ??

О д режисерот на Saw II, III и IV ни доаѓа нов хорор филм. Приказната во него е за светски познат и продаван автор кој забележува чудни коинциденции поврзани со бројот 11 во неговиот живот. На него ни на крај памет не му паѓа какви се ѓаволски работи треба да му се случат на датумот со три 11ки во него, 11-11-2011. Претпоставувам нема да биде којзнае што, ако се земе во предвид евтината приказна и претходното искуство на режисерот, но сепак верувам дека ќе понуди добра едновечерна забава.

Премиерата е… секако, ден пред 11.11.2011.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.