Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

We Need to Talk About Kevin

Година: 2011
Оригинален наслов: We Need to Talk About Kevin
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 112 мин.
Главни улоги: Tilda Swinton, John C. Reilly, Ezra Miller, See full cast & crew
Оценка: ??

На чело на оваа драма номинирана за Palme d’Or ќе се најде оскаровката Tilda Swinton. Таа ќе ја игра Eva, мајка на средношколец кој извршил масовно убиство во неговото училиште. We Need to Talk About Kevin е приказна за тоа како Eva се справува со настаните кои следат после грозоморниот чин. Кога ќе се земе тематиката и приказната во предвид ова секако нема да биде лесен за гледање филм. Од друга страна, Swintot и BBC се познати по одлични филмски остварувања па тоа го прави филмов нешто што ќе мора да се погледне. Секако, голема е веројатноста и за многу награди.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.