Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Martha Marcy May Marlene

Година:
Оригинален наслов:
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: мин.
Главни улоги:
Оценка:

Интересн психолошки трилер кој својата официјална премиера ќе ја има на 21.12.2011. Приказната е за  Martha која после подолг престој во култ ќе се врати на семејството и на нејзината сестра. Но тука и започнуват вистинските проблеми. Наскоро Martha ќе започне да има сериозни психолошки проблеми побудени од одредени настани поврзани со култот. Сето тоа ќе створи добра основа за развој на нејзината параноја.

Трејлерот прави да се надевам на добар филм. Само искрено сакам да не се обидат да го направат премногу уметнички како што тоа го направија со Drive. И тој имаше одличен трејлер па на крај испадна катастрофа. Во спротивно, Martha Marcy May Marlene има одличен потенцијал. А и веќе кажав дека филмовите со чудни наслови испаѓаат доста добри по некое непишано правило.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.