Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

The Son of No One

Година: 2011
Оригинален наслов: The Son of No One
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 88 мин.
Главни улоги: Channing Tatum, Al Pacino, Juliette Binoche, See full cast & crew
Оценка: ??

На 4.11.2011 во The Son of No One ќе се спојат младоста и искуството и тоа во ликовите што ќе ги донесат Al Pacino и Channing Tatum. Се чини дека ова ќе биде типична полициска драма за валкани полицајци. Типичното e до тој степен е големо што покрај Al Pacino се појавува и Ray Liotta. Ех, колку само се радував кога Hannibal му го изеде мозокот во истоимениот филм.

Единствен излез од нетипичноста и медиокритетот сепак мислам дека можат да му донесат гореспоменатиот Channing Tatum, кој ми се чини дека прв пат се појавува во филм што побарува од него да глуми, и прекрасната Juliette Binoche. Интересот за филмов е доста голем па ќе видиме за некој ден колку ќе ги исполни очекувањата.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.