Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

The Adventures of Tintin

Година: 2011
Оригинален наслов: The Adventures of Tintin
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 107 мин.
Главни улоги: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, See full cast & crew
Оценка: ??

Трејлеров толку ме воодушеви што не знам од каде да почнам! Дали од феноменалната анимација, одличната приказна или од атмосферата која многу наликува на компјутерските авантури. Од што и да почнам ќе дојдам до еден единствен заклучок, The Adventures of Tintin ќе биде анимиран филм на годината без конкуренција. За тоа верувам ќе се погрижат Steven Spielberg како режисер и Peter Jackson како еден од продуцентите.

Премиерата е 21.12.2011. Точно на време да биде најголем Божиќен хит!

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.