Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Jack and Jill

Година: 2011
Оригинален наслов: Jack and Jill
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 91 мин.
Главни улоги: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino, See full cast & crew
Оценка: 0

Од хиперпродуктивниот режисер Dennis Dugan кој е потајно заљубен во Adam Sandler и кој ни донесе неколку одвратни комедии како I Now Pronounce You Chuck & Larry, You Don’t Mess with the Zohan, Grown Ups и Just Go with It ни доѓа замислете уште една комедија. Изненадувањето е што овој пат во главна улога е Adam Sandler! Не, чекај, тоа не е никакво изненадување зашто Sandler глуми во секој негов филм!!

Приказната е за… ме не се ни мачам да објаснувам филм на Dennis Dugan. Сте виделе еден сте ги виделе сите…. но надежда дека секогаш може да се направи поголема катастрофа никогаш не умира!

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.