Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

The Double

Година: 2011
Оригинален наслов: The Double
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 98 мин.
Главни улоги: Richard Gere, Topher Grace, Martin Sheen, See full cast & crew
Оценка: ??

Од режисерот на Wanted, 3:10 to Yuma и 2 Fast 2 Furious ни доаѓа интересна акција со двајца ветерани во главните улоги, Richard Gere и Martin Sheen. Приказната е за руски атентатор во САД кој после долги години молк повторно се активира со ново убиство. Поради тоа CIA ќе мора да го врати од пензија агентот кој оригинално работел на неговиот случај па ќе настанат разни мешаници кои веќе можете да ги предвидите.

Приказната се чини солидна и основа за одличен напнат трилер. За жал трејлерот открива едноставно премногу. Кажаа буквално се што имаа да кажат и сега не ми е ни јасно зашто да го гледам филмот кога знам што ќе се случи. Не ми е јасно како можат продукцискиве куќи понекогаш да прават вакви пропусти. Останува само да се надеваме дека има тоа е намерно и дејствието во суштина оди во некоја друга насока но чисто се сомневам.

Премиерата е на 28.10.2011.

Нема одговори до “The Double”

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.