Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

The Awakening

Година: 2011
Оригинален наслов: The Awakening
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 102 мин.
Главни улоги: Rebecca Hall, Dominic West, Imelda Staunton, See full cast & crew
Оценка: ??

Кога BBC се решава да направи филм неможам а да не бидам заинтересиран. Особено тоа важи овој пат бидејќи станува збор за хорор. Дејствието е сместено некаде после првата светска војна во Англија. Florence Cathcart која е своевиден разбивач на митови во тоа време, ја испраќаат во интернат да ги разоткрие случувањата позади наводна приказна за духови. Како што бива кај ваквите филмови Florence ќе биде подложена на тест на нејзините убедувања бидејќи духовите во кои што сите веруваат се далеку од обична фиктивна приказна.

Премиерата е на 11.11.2011.

Нема одговори до “The Awakening”

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.