Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

The Best Exotic Marigold Hotel (2012)

Година: 2011
Оригинален наслов: The Best Exotic Marigold Hotel
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 124 мин.
Главни улоги: Judi Dench, Bill Nighy, Maggie Smith, See full cast & crew
Оценка: ??

Најдобрите старци од британската палета на глумци собрани на едно место. И иако може да звучи грубо и навредливо сепак го кажувам како страшно добра работа. На комедијава која е инаку работен по новела  Deborah Moggach, работат истите продуценти што го создадоа феноменалниот Shakespeare in love.

Премиерата е на 9 март 2012.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.