Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

The Woman in Black

На Daniel Radcliffe изгледа му се допадна темната атмосфера на последните Harry Potter делови па реши кариерата да ја продолжи во слична насока. The Woman in Black e неговиот нов, и би рекол прв вистински филм освен Harry Potter. Станува збор за британски трилер/хорор во кој Radcliffe игра во улогата на адвокат испратен да ги испита имотно-правните оноси за имот во споственост на неодмна почината старица. И како по обичај работите не тргнуваат како по планираното.

Трејлеров навестува мрачен, напнат и навистина страшен филм. Искрено се надевам дека таков ќе биде и финалниот продукт иако морам да признаам дека ми е чудно да го гледам Radcliffe во улога што не е Harry Potter.

Премиерата е на 03.02.2012.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.