Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

The Big Year

Луди глумци и луда приказна за нешто што верувам дека ќе биде најлудиот филм на годината. Како што обожавате комедии, ништо чудно да биде и најпопуларен филм на Што да гледам? после подолго време.

Steve Martin, Owen Wilson и Jack Black се орнитолози кои се натпреваруваат кој прв ќе види некои од најретките американски птици на специјален настaн кој се одржува еднаш годишно. Можете ли само да си замислите кои се глупости потенцијално можат да се направат?! Познавајќи ги овие тројца, не можам ни јас! Но очекувам нешто слично на Rat Race!

Премиерата е на 14.10.2011.

Нема одговори до “The Big Year”

  1. [...] Martin мажи натпревар потрага птици трка Слични видеа The Big YearJohnny English RebornA Lonely Place to DieHall Pass (2011)Cars 2True Grit (2010) [...]

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.