Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Carnage

Carnage е филм кој што ветува! И тоа ветува доста работи! Интересна приказна, добра глума а бога ми и награди. Инволвирани се само 4 лика, два брачни пара кои се среќаваат за да ја продискутираат тепачката помеѓу нивните синови и да најдат соодветно решение на проблемот. Она што почнува како обичен муабет на зрели индивидуи завршува како општа, хаотична мешаница откако сите ќе си ги симнат маските.

За да средбата помеѓу четворицата не изгледа здодевно ќе се погрижи никој друг но режисерот Roman Polanski. Голем удел во обидот да се направи Carnage филм за паметење ќе имаат и главните актери за кои не треба многу објаснување, Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz и John C. Reilly. Во нив лежат 4 оскари и една номинација за оскар. Сите за глума! Подобра екипа ни на сон!

Премиерата е на 16.12.2012.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.