Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Trespass

Чуден спој помеѓу Nicole Kidman и Nicolas Cage во најновиот трилер на режисерот Joel Schumacher. Не е самиот спој на двајцата чуден но и фактот што Kidman успешно бира критички признати филмови додека пак CageCage во последно време бира се што ќе се понуди. Хиперпродукција го има зафатено. Ќе видиме на крај дали ќе се потврди вкусот на Kidman кога се во прашање нови проекти.

Во Trespass двајцата играат брачни сопружници чиј дом ќе биде нападнат од вооружени разбојници кои бараат пристап до семејниот сеф.

Премиерата е на 14.10.2011.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.