Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Underworld Awakening

Kate Beckinsale се враќа во улогата на Selene. Тоа искрено мислам дека е многу поголема вест од фактот што новото продолжение од Underworld серијалот е веќе при крај. Во него луѓето дознаваат за тајната војна која со години трае помеѓу вампирите и врколаците и се решаваат да стават крај на неа еднаш за секогаш, со тоа што ќе ги сотрат и едните и другите.

Мислам дека Selene ќе им ги помати плановите. И не знам зашто но неможам да не навивам за неа.

Премиерата е на 20.01.2012.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.