Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Hysteria

Не навлегувам во приказната на филмов. Ако пробам да објаснувам текстов ќе стане +18 а тоа нели не би било така фино. Во секој случај, интересна идеа, само ме интересира како ќе биде спакувана на крајот. Ќе кажам уште само дека во главните улоги се Felicity Jones и Maggie Gyllenhaal.

Друго и не се знае, премиерата треба да биде кон крајот на 2011 а постер… постер сеуште нема. Затоа има трејлер кој најдобро ќе ви објасни за каква тоа стимулација јас несмеев да објаснувам погоре :)

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.