Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Coriolanus

Coriolanus е приказ на истоимената драма на Шекспир како модерен акционен филм. Ваквите проекти не доживеуваат којзнае колку голем успех но кога ќе се земе во предвид кој работи на филмов можно е да не очекува изненадување. Режијата и главната улога се на Ralph Fiennes а покрај него во главните улоги се појавуваат уште и Gerard Butler и Brian Cox. За да се изгледа како што треба Fiennes ги најмил за филмов камерманот и директорот на фотографија од оскаровецот The Hurt Locker. Така барем за воените сцени не би требало да имаме грижа дека ќе бидат лоши.

Големите шанси дека ова ќе биде одличен филм ги поткрепува самиот трејлер. Во него Coriolanus е претставен како комплексен, добро изглумен и емотивен воено-политички трилер во кој Ralph Fiennes се чини го пружа најдоброто од себе.

Премиерата е на 02.12.2011.

Нема одговори до “Coriolanus”

  1. [...] Machine Gun Preacher тест Дај оценка (No Ratings Yet) Етикети за видеово Gerard Butler Marc Forster активизам екс криминалец мисионерство судан христијанство Слични видеа Coriolanus [...]

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.