Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Footloose

За жал да, ова е римејк на култниот Footloose од 1984 кој го имаше Kevin Bakon во главна улога. Не е преработка, поинаков поглед или алтернативна верзија но асполутна копија на оригиналот. Копирано е се, од приказна преку сцени па се до автомобилот што го вози главниот јунак. Не ми е јасно што е поентата на ваков тип на филмови. Искрено се надевам дека ќе биде катастрофа а луѓето на кои им дошла идеата за римејк ќе останат на улица без долар во џеб. Уште една работа која ми е многу нејасна е тоа што Dennis Quaid има улога во филмов. Имав далеку подобро мислење за него од ова.

Премиерата е на 14 октомври. Освен Dennis Quaid во главните улоги се наоѓаат Kenny Wormald и Julianne Hough. Режијата е на Craig Brewer (Black Snake Moan).

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.