Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Faces in the Crowd

Премиерата на својот најнов трилер Milla Jovovich ќе ја има некаде во октомври. Во него игра жртва на злосторство која ќе ги загуби сите сеќавања на лица вклучително и на злосторникот. Проблемите ќе дојдат кога тој ќе почне да ја прогонува па таа ќе мора некако да го препознае во сите лица од толпата. Погледнете го трејлерот кој е некако пренатрупан со информации и не многу добро осмислен. Се надевам дека филмот ќе биде подобро концепиран од него.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.