Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

A Good Old Fashioned Orgy

Кога група 30 годишни пријателчиња, кои цел живот го поминале журкајќи се и лудувајќи по разни забави, ќе решат конечно да го затворат летото единствено нешто што можеш да добиеш е добра старомодна оргија. Режијата и сценариото се на Alex Gregory и Peter Huyck а во главните улоги се појавуваат Jason Sudeikis, Will Forte, Tyler Labine, Lucy Punch, Leslie Bibb, Nick Kroll, David Koechner и Martin Starr. Премиерата е на 2 септември 2011 и чисто се сомневам дека филмов ќе направи некој да го памти уште многу после тоа.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.