Red State

Kevin Smith (или повеќе познат како Silent Bob) е рижесер на овој трилер/хорор, што е жанр малку чуден за него. До сега се што излегувало од неговата мултиталентирана глава биле претежно комедии. Red State е приказна за група фундаменталисти од Америка кои преку интернет ќе намамат млади луѓе ветувајќи им забава и секс но наместо тоа ќе им приредат многу посурово изненадување.

Филмов веќе се има прикажувано во кино, уште во март годинава, но само ограничено и на еден единствен датум. Вистинската премиера ќе ја има на 19 октомври.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.