Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Happy Feet 2

Веќе пишував претходно за новото продолжение на филмот со распеаните пингвинчиња. Сега ни пристигна и официјалниот постер и втор постер кој ни открива многу повеќе за приказната во филмот. Уживајте!


Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.