Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

The Woman (2011)


Филмов има доживеано премиера уште на 21 јануари ама до сега немам ништо чуено за него. Изгледа дека се држи строго по филмски вестивали. Приказната е за семејство кое наоѓа дива жена во соседната шума и ја заробува со цел да си ја чува за себе. Но не се ни свесни кој смртоносен проблем си го внесуваат во куќа. Реклaмните материјали па и некои критичари филмов го опишуваат како вознемирувачки, застрашувачки и крајно одвратен. Епитети што ги бара секој љубител на хорор филмови.

Во главната улога е Angela Bettis која ја игра и главната улога во, по мене, култниот хорор May.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.