Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Battleship

На 18 мај 2012 премиера ќе доживее новиот научно-фантастичен филм Battleship! Во него воен брод на американската морнарица ќе се судри со армада од непознато потекло, најверајтно вонземско. Од трејлерот може да се заклучи дека не очекува солидна акција и многу Transformers моменти. Во главните улоги се: Liam Neeson, Alexander Skarsgård, Taylor Kitsch и убавата Brooklyn Decker. Она што ме зачуди беше фактот што во листата актери се наоѓа и Rihanna! Режисер е Peter Berg познат инаку како режисер ан акциони филмови.

 

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.