Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Harsh Times (2005)

 


Година: 2005
Оригинален наслов: Harsh Times
Режија:
Сценарио:
IMDb oценка:
Времетраење: 116 мин.
Главни улоги: Christian Bale, Freddy Rodríguez, Eva Longoria, See full cast & crew
Оценка: 7

Драма за двајца другари од предградијата на Лос Анџелес и нивниот спирален пат кон дното. Спор, тежок и можеби за нијанса предолг филм но солиден од секој друг аспект. Bale е феноменален како и вообичаено. Доколку имате сили да го догледате, случките од Harsh Times уште долго ќе ви останат во сеќавање.

Jim Davis: I’m a soldier of the apocalypse, man!
______________

Sylvia: You look like a gift-wrapped turd!
______________

Jim Davis: Put the fucking gun to my head and pull the trigger. Nobody’s gonna know. Just you and me and God.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.