Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Црвена лента за трејлерот на Conan the Barbarian

Доста беа телевизиски спотчиња и тизери кои ја затскриваат вистинската природа на новиот Conan The Barbarian филм. Конечно се појави трејлер кој го прикажува филмот во неговата права крвава, насилничка и воинствена природа коja сите се надеваме дека ќе ја има. Поради крвопролевањето и краток флеш на сцена со секс трејлеров добива црвена лента т.е. се смета дека не е погоден за малолетна публика. Ако, токму тоа и се чекаше.

Како за потсетување, режијата е на  Marcus Nispel, главната улога е за Jason Momoa а премиерата е на 19 август. Едвај чекам!

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.