Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Attack the Block


Британците повторно докажуваат дека се ненадминати кога станува збор за комедија. Од продуцентите на Shaun of the Dead ни доаѓа нова, овој пат sci-fi, комедија под наслов Attack the Block! Приказната е за инвазија на вонземјани во предградие на Лондон. Но не знаат тие со кого си имаат работа. Дечките од маалото се многу позезнати одколку што изгледа па ќе пружат тежок отпор.

Откако го видов трејлеров Attack the Block ми дојде на прво место на филмови што сакам да ги видам наредниов период. Изгледа ептен смешно и нтересно! Премиерата во Британија му била на 13 мај а во сад ќе биде на 22 јули по што да се очекува вака или онака да стигне и кај нас.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.