Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Crazy, Stupid, Love.


Дали ова ќе биде уште еден филм во кој Steve Carell ќе игра мутле? Да, многу веројатно дека ќе биде! Се повеќе верувам дека човеков и не знае да одглуми нешто друго ама па барем сеуште е смешен во таа улога. Приказната е веќе видена ама ако судам по трејлерот филмов треба да е лудо смешен! Се надевам само дека не ги извадиле во него најдобрите моменти и дека не очекува уште прилично од тоа. Ако ништо друго ќе се изнагледаме ѕвезди кои филмови ги има за извоз: Emma Stone, Ryan Gosling, Kevin Bacon, Julianne Moore и Marisa Tomei. Има сосема доволно да се насладуваат и мажи и жени.

За датумот на премиерата фрлете поглед на постерот.

Нема одговори до “Crazy, Stupid, Love.”

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.