Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Twilight Saga: Breaking Dawn, Part 1

Twilight Saga е еден од ретките серијали за кои не знам апсолутно ништо. Не би можел да кажам кои се главни улоги па и животот да ми зависи од тоа. Сепак, откако излезе овој краток тизер многу испопаѓаа во бесознание од возбуда! Како ли ќе биде на 18 ноември кога за прв пат ќе се пушти и целиот филм?!

Нема одговори до “Twilight Saga: Breaking Dawn, Part 1”

  1. [...] после излегувањето на тизерот, на вчерашните MTV Movie Awards беше направена [...]

  2. [...] доаѓа кога треба да пишувам нешто за Twilight, така беше и  првиот и вториот пат, а бога ми и сега. Аверзија си е аверзија [...]

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.