Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Horrible Bosses

За филмов имам неверојатно добро претчуство. Од кастингот преку промотивните материјали до самата приказна. Се изгледа совршено добро за сега. Во главните улоги се Jason Batemen, Jason Sudeikis и Charlie Day како вработените што сакаат да си ги убијата своите претпоставените, Jamie Foxx како платениот убиец и Kevin Spacey, Jennifer Aniston и Colin Farrell како лошите шефови!! Ништо помалку од фантастична екипа. Што се однесува до приказната, секој вработен барем еднаш во својот работен век фантазирал како го убива својот шеф. Гарант секој ќе се пронајде во филмов.

До премиерата на 8 јули ужиајте во трејлерот и промотивните материјали.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.