Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

1911

Во својот 100ти филм Jackie Chan и глуми и режира. Станува збор за историската драма 1911 која раскажува за почетокот на кинеската република или поточно за тоа како Sun Yat-sen успеал да ја порази Qing династијата. Од трејлерот се навестува дека ова ќе биде сериозен потфат од Jackie Chan а не уште една од неговите лесни комедии штетни по IQ. Филмот има скромен буџет од 30 милиони долари а премиерата во САД е закажана за 12 октомври.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.