Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Cars 2

Ќе биде ова весело и смешно лето! Нешто пред да се појават штрумфовите на големото платно ќе се појави и второто продолжение на Cars! Гласовите за него меѓу останатите ги позајмуваат и Owen Wilson, Franco Nero, Larry the Cable Guy и незаменливиот Michael Caine! Премиерата е закажана за 24 јуни.

Нема одговори до “Cars 2”

  1. [...] Pixar продолжувава да се работи турбо. Cars 2 има премиера деновиве, за 2013 се спрема Planes а времето [...]

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.