Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Naked Soldier

Нема многу информации за филмов освен тоа дека е продолжени во извесна трилогија која досега ги опфаќа филмовите Naked Killer (1992) и Naked Weapon (2002). Приказната е за нарко картели, платени убијци и светски мафијашки заговори. Постерот изгледа добро но не и трејлерот затоа што ефектите изгледаат доста евтино. Ако ги исполираат сите работи до премиерата, можно е филмов да биде доста добра акција со многу демонстрација на борилачки вештини.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.