Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

Don’t Be Afraid of the Dark

На 26 август премиера ќе доживее еден од филмовите кои можеби и најмногу ги очекувам летово! Тоа е хоророт Don’t Be Afraid of the Dark по сценарио на Guillermo del Toro. Ако не се сеќавате точно кој е del Toro нека ви текне не маестралните Pan’s Labyrinth, The Devil’s Backbone, Hellboy, Hellboy II: The Golden Army и Mimic. За приказната во сите нив задолжен е токму тој човек. Навистина има портфолио вредно за гордост. Во главните улоги се Guy Pearce и Katie Holmes а за приказната повеќе ќе дознаете од трејлерот.

Нема одговори до “Don’t Be Afraid of the Dark”

  1. [...] Be Afraid of the Dark веќе пишував. Новина е само постерот кој е наменет за [...]

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.