Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

The Smurfs


Летово на 29 јули, бегајќи од Гаргамел штрумфовите на магичен начин ќе завршат во Њујорк во нова 3D авантура наречена The Smurfs. Главната улога е за Neil Patrick Harris, гласот за штрумфета ќе го позајми Katy Perry а во улогата на Гаргамел ќе се појави Hank Azaria. Режијата е на Raja Gosnell кој е познат по филмови како Home Alone 3, Never Been Kissed, Scooby-Doo, Big Momma’s House и уште неколку други (евтини) комедии.

2 јавувања до “The Smurfs”

  1. Maja says:

    едвај чекам!!! :) Смурфастично, а гласовите ќе ги позајми Таска Балабанова? хехе :)

    • igorce says:

      Еј, ама не е фер да ги заборавиме Димче Мешковски и Гоце Тодоровски! Димче беше Гаргамел! :) ))

  2. [...] биде ова весело и смешно лето! Нешто пред да се појават штрумфовите на големото платно ќе се појави и второто продолжение [...]

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.