Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Sector 7


Од Кореа летово ни пристига нов хорор. Sector 7 се одвива на нафтена платформа каде се појавува суштество кое ги напаѓа нејзините жители. Судејќи по трејлерот наликува малку на Alien филмовите. Сепак, знаејќи дека корејците прават добри филмови верувам дека филмов ќе има што да покаже.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.