Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed

The Descendants


Режисерот Alexander Payne прави тешки но добри филмови. Доказ за тоа се двата оскaровца, Sideways и About Schmidt. Неговиот најнов филм го има George Clooney за главна улога. Тој игра голем земјопоседник кој пробува повторно да се поврзе со неговите две ќерки откако мајка им доживува несреќа. Според одредени критичари ова е филмот со кој Clooney ќе цели кон оскар на наредните доделувања. Гледачите може секако да очекуваат добра глума и приказна која треба да е меланхолична со доволна доза на црн хумор за да не стане здодевна. Сценариото е работено според романот на Kaui Hart Hemmings.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.