Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Happy Feet 2


Elijah Wood
, Pink, Sofía Vergara, Robin Williams, Matt Damon, Brad Pitt и еден куп други ќе запеат во новото продолжение на Happy Feet! Пингвинчињата овој пат ќе бидат во 3D (како и се останато денес) а премиерата е закажана за 18 ноември. Ќе се стрпиме малце. Во меѓувреме погледнете го ексклузивниот прв трејлер.

Нема одговори до “Happy Feet 2”

  1. [...] пишував претходно за новото продолжение на филмот со распеаните [...]

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.