Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

The Muppets

По 12 години од нивнотo последно појавување на големиот екран, мапетите повторно напаѓаат. Најовиот филм во која главна улога се куклите кои нема кој не ги познава едноставно се вика The Muppets а премиерата е закажана за 23 ноември. Иако уште далеку рекламнат кампања е веќе одамна започната и тоа на зајадлив начин. Трејлерите претставуваат пародија на познати филмови. Овој конкретно е пародија на Hangover II. Убав начин да се привлече внимание, и искрено очекувам филмов да биде голем хит!

Нема одговори до “The Muppets”

  1. [...] неколку тизери во кои мапетите се исмејуваа со други филмови ни [...]

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.